Celcom GREAT SALE is back

Comments (1)

Experience Korean Pop Concert with the Beast, 4minute and G.Na at the

Leave a Comment

Catch the Beast, 4minute and G.Na at the

Leave a Comment

Great and useful

Want earn money online while you surfing internet, pls free click below button :


Leave a Comment

Migration Memo !!!

Dear my frens

Pls be informed effective March 15th, 2009 will migrate into new url:

www.azzhar9009.blogspot.com move

due to personal reason.. Pls noted !!!

Azzhar9009

Leave a Comment

Lepak2 – TCC of BB katanya….

Semalam, lepas balik keje teringat pulak apa plan hmate aku ni..katanya teringin nak tgk:  “The Curious Case of Benjamin Button- TCC of BB“, walaupun mmg tahu jalan ceritanya agak perlahan dan begitu panjang sekali.. 2 hours 46 minutes..fuhh

 dsc04772

curious_case_of_benjamin_button_ver3

Movie : The Curious Case of Benjamin Button
Venue : GSV, Pavillion KL
Date/Time: March 01st , 2009 @ 1925
Rating: 4stars/5stars  
Comment :  Seperti yg aku dgr, ulasan dan nominated dalam Grammy Awards, mmg sesuai sgt sbb memang vasst filem ini.. Memang patut ditonton..tapi aku rekomen tgk sorg2 kat wayang tu sbb plot citer dia agak perlahan dan panjang tapi padat..sbb kena tgk dgn penuh konsentrasi dan hayati jln citernya.. pendek kata mmg hebat .. org tanya nak tgk lagi? of coss la.. thanks for riri sbb ajak aku tgk..    

Comments (3)

Lepak2 – Street Fighter katanya….

 

Semalam off day?? apa lagi kalau tak travel..semestinya ke GSC, Pavillion lah katanya.. buat apa? menonton filem terbaru – Street Fighter: The Legend Of Chun-li… Ikutilah ulasan filem ini serba sedikit..

 

street_fighterMovie : Street Fighter: The Legend Of Chun-li
Venue : GSV, Pavillion KL
Date/Time: Feb 26th, 2009 @ 1450
Rating: 3stars/5starsdsc04771
Comment: Filem ni tidak seperti yang aku jangkakan sbb pernah menonton Street Fighter sebelum ini. Tidak banyak
aksi yang dipaparkan dan agak perlahan plot filem ini.. Aksi kaki berputar Chun li tidak banyak ditonjolkan..
pendek citer? nak tgk lagi? tidak jawapanku

Leave a Comment

Older Posts »