Merry Christmas & Happy New Year 2009

rf0025Salam New Year and Merry Christmas…

Sebelum terlambat dan mulai busy, tak pasai2 aku buat dulu helaian blog kali ini sebelum sibuk dengan New Year 2009 dan akan dimulai dengan Skuad AJL- bersama ZianaFolks yang lain di Bukit Jalil pada 18 Jan 2009 ni.. Biasala kena bersedia sebelum aku mulai sibuk….

1561a1

Bersempena new year yang berapa hari lagi..aku nak ucapkan moga korang dah pasang azam baru bagi tahun baru ni dengan penuh keceriaan dan maju dalam kerjaya… Bagi korang yang celebrate Christmas pulak… Merry2 Christmas dan ingatla pada mereka yang mengalami kejadian Tanah Runtuh di Bukit Antarabangsa yerk !! motif???..tak pe la… janji korang bahagia…

Chow….. kay

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: