My new Laptop-Asus/N10 Series

Tanggal Dec 26th, 2008 akhirnya complete la list down aku utk thn 2008 ni..bjaya jugakla aku beli laptop ni..seronoknya..dapat beli jugak ..lama jugakla aku survey nak beli yg mana…budget aku dlm rm2500 with high specs..akhirnya terbeli yang ni – Asus/N10 Series dengan specs yang aku suka semua ada; high speed/2G-Ram, audio-altec langsing, small size-10′, gaphic-nvidia GeForce dan sbg.harganya? RM2700..buat installment 12mths, bei kat Low Yatt..yg bestnya spes sama ngan Sony-Vaio…

2 Comments »

  1. […] Bulan Dec, laptop idamanku bjaya ku miliki dengan berkat kesabaran selama setahun. more details.. […]

  2. izzo said

    bravooooo.
    laptop ada, desktop ada, pda ada, harap2 lepas ni senang ler nak update blog ni.
    jangan tak nak update pula yer

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: