Off Day- What should I do ?? [Jan 22nd, 2009]

shopping-logo-tssKembali kita dalam tema terbaru- JJSS – Lot10 edition (Jalan-Jalan Shopping Sakan)..walau tak sakan mana pun..hahah..mestila nak ada trademark jugak kan..bab kata cik Saida-Af..okla tuiii !!!! Sempena cuti aku pada Jan 22nd, 2009..tak tau nak wat pe..aku pun pasangla plan seperti biasa pi menonton wayang kat GSC, Times Square.. katanya citer “UNDERWORLD: RISE OF THE LYCANS ..okla jugak buat peneman kebosanan.. rating: 3 star cukup la… tak gah mana pun..

underworld

dsc04477

Lepas tu aku pi Isetan-Lot10…warghhh..lazat sekal katanya..ada sale utk “Men Wear- up to 70%”..ntah sampai bila tak tau..merasa2 shopping baju2 SEED ngan PADINI… beli baju keje ngan jalan2 erkk.. malas nak upload kat sini.. kalau nak tgk lu pi la sendiri yer..kuang..kuang.. dlm masa sama cari la beg utk aku letak laptop kesayangan tu.. picnya seperti berikut:

dsc04474Photo 1:  Pandangan depan Converse- USA editions

dsc04475Photo 2: Pandangan sisi

Lepas tu..balik la ke Malaysia..sempatla singgah Salon kat Desa Pandan ni… mmg bagus sekali layanannya gok..cute jugakla stylist dia..so sure kak hazer mesti rentungkan… hahhaa…tp ‘oc’ u all..ok kah??  harganya pun berpatutan.. cut,blow and wash sekali katanya..harganya RM28 hengget ajer… hasilnya? vasst

dsc04459Photo 1: Jgn marah…tang..tang… bukan tak der electric…katanya teknik fotography..

dsc04467Photo 2: Hasilnya..spiky look stylist tu ckp

dsc04465Photo 3: Pose2 gitu..pakai spek la pulak..flash camera u all…

dsc04478Photo 4: Ini la business card dia..

Okla dulu …utk sesi JJSK-Lot10… kita bertemu lagi..tp sblm tu tak lupe… happy Chinese New Year !!! Sekian terima kasih..

chineserat2

2 Comments »

  1. izzo said

    jangan lupa tengok Slumdog Millionaire

  2. azzhar9009 said

    gatai

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: