Off Day- What should I do ?? [Jan 26th, 2009]

shopping-logo-tssToday,  Jan26th, 2009 my off day due to CNY.. whatever it is kita kembali dlm sesi JJSS – Jusco edition.. my hmate balik kg, lagi sorg keje pulak..awal2 pagi dah pegi.. so wake up je..x de keje nak buat..teringat ada lagi voucher yg blm digunakan.. merasa shopping gokk…

tm_store_large

Kuar je terus ke sana dlm kul 1030am gitu..sampai terus bfast… then merasa tgk apa2 yg menarik..org x ramai maklumlah hari CNY kan… gigih ni.. merasa gok apa2 yg patut..kita saksikan seperti berikut

dsc04481Merasa beli cadar baru..cantek tak u all ??

dsc04483Sabun Top- 3kg..apa lagi Top patutnya bg aku jd duta dia sbb siap promote lg…disamping tisu premier tercinta

Dan ada lagi la beli 2-3 barang lagi nak cukupkan voucher tu..seperti biasa la kan…aku ni pantang nampak aroma utk my car..sempat jugak beli 2..dan jugak nescafee 3+1 utk santapan tekakku yg sentiasa dahagakannya..Well lepas tu lepak je kat umah tgk AJL 23 ulangan kat TV3..

Parghh…sekian terima kasih

1 Comment »

  1. ina said

    wah…cantik cadar..biru lagi

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: