Lepak2 – Bride Wars katanya….

Today, Ahad Feb 1st, 2009 seperti biasa hari ni kuar ngan hmate pi Pavillion, Bukit Bintang plannya nak la tgk wayang yang heboh di sana sini yg di baca kat blog kwn2… best katanya.. Bride Wars – nak la tau setakat mana yg bestnya tu.. merasa gok… hari ni x macam ahad biasa di KL ni..jalan masih lenggang lagik… ntah what happen to Malaysia? masih bercuti lagi ke? may be kot sempena CNY…

So seperti biasa la.. kita ikuti serba sedikit background Pavillion, Kl ni.

pavilion_image

“Pavilion KL, a new shopping experience – in line with New York’s 5th Avenue, Tokyo’s Ginza, and Milan. The once old Bukit Bintang Girls Secondary School area has given way to Pavillion KL, a seven-storey building, which will have 450 outlets housing shops, food and beverage outlets and urban leisure areas”

dsc05318

Okla ..kembali kepada apa yg dibuat hari ini.. menonton filem – Bride Wars .. ulasan : Citernya boleh dikategorikan bolehla.. aku kasi rating 3.5 stars/5stars… boleh la kalau sesapa yg bosan nak tgk… leh jugak enjoy citernya.. nak tgk lagi sekali ? tak mungkin kot…

dsc04570

bridewarsposter

“Bride Wars – and whether they’re at “war” or at peace – their friendship will always be their top priority. And BRIDE WARS, despite its title, is at its heart a celebration of friendship. “The film says that your friends are going to be there for you forever”

Okla sekian sahaja, sekian terima kasih..

1 Comment »

  1. ina said

    tgk jugak la ek..ehhehehe

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: