Lepak2 – Changeling katanya….

movie-iconaHari ni biasalah dah cuti katanya… Ahad kan..so dari aku duk melepak tak tau nak buat apa..hmate semua ada hal masing2… aku ambik keputusan dengan pi la tgk wayang dengan Kamalmo.. mulanya nak tgk kat OU tapi macam jauh pulak..so decided pi kat GSC, Pavillion la tempat favaourite aku…mahal sikit tapi berbaloi jugakla sbb selesa dan mengasyikkan.. Ikutilah seperti berikut ulasannya..

changeling

dsc04654

Movie :  Changeling
Venue : GSC, Pavillion, KL
 Date/Time: Feb 08th, 2009 @ 1815
 Rating: 4stars/5stars65dec-tick
 Comment: Bagi aku memang patut dipuji lakonan Angelina Jolie dan sapa ntah budak yang berlakon dalam filem ni yg bnama David.. mmg ada kelas.. mulanya mmg tak der dlm list pun nak tgk citer ni sbb macam tak menarik iklan dia..tapi sbb Kamalmo dah ajak..so aku pi la jugak.. menitis jugakla air mata tercinta ni..mmg menarik dan di recommendkan buat semua penggemar movie ni ..  Kalau org tanya nak tgk lagi ke? jawapan aku: HARUSLA NYEH !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: