Teluk Cempedak,Kuantan Trip’s – Feb 2009

070101-vmyDalam JJJM- Teluk Cempedak (TC),Kuantan Pahang edition (Feb 21st – 22nd, 2009) sempena cuti hari minggu, kami ber4 (MJ, Hazer dan LG) berangkatla ke Teluk Cempedak,Kuantan bagi menyempurna agenda holiday bagi bulan Feb 09 ni.. katanya dapat voucher utk stay di Hotel Hyatt Regency Resort , walaupun satu malam jer..gigihla jugak ke sana bagi memenuhi masa terluang tu dengan bantuan my baby girlz… Kesimpulannya memang hebat hotel ini dan sememangnya amat berpuas hati sekali.

dsc04696Seperti selalu, sebelum kita melihat apa yang ada di TC ni, kita ikuti serba sedikit background dia..

If there is a vote on which beach is more popular on the East Coast of Malaysia, Teluk Chempedak will definitely rank head-to-head with the well-known Pantai Cherating. Affectionately known simply as “T.C.” by the locals, Teluk Chempedak is the closest beach attraction for the city of half-a-million dwellers. Hence, it is not uncommon to see the beach is filled with evening strollers, kite flyers, windsurfers and even swimmers.”

“From Kuantan, look out for signboards that point you to Pantai Teluk Chempedak which is located just 10 minutes outside the city centre. This popular beach is hosted by the international-class Hyatt Regency Resort.

From Kuala Lumpur, Kuantan is a breezy two-and-half hour away on the scenic East Coast Expressway (ECE). Alternatively, there are 2-3 daily flights from KLIA to Kuantan Airport (KUA) on Malaysia Airlines (MH). Unfortunately, AirAsia (AK) does not fly to Kuantan. ”

Now, kita mulakan journey kita yeah …

dsc04726

gallery_44Inilah hotel yg kitaorg stay- Hyatt Regency Resort

dsc046961

dsc04706cantikkan pantai nya..

dsc04708

dsc04719

dsc04725

Sempat jugakla posing sambil menghirup udara segar pantai

dsc04709

dsc04730

sempat jugakla snapped kat TC ni.. hehe alam flora katanya

dsc04760

dsc04767

dsc04769

Lagi scenery dan permandangan TC ni..

dsc04710

 

Sebelum kita melabuhkan tirai JJCM kali ini, kawan kita ni sibuk jugak nak posing utk blog tercinta ni… namanya Christina katanya (aku bagi nama)… ambeekkkk…

Sekian sahaja… vasssttt …

 

6 Comments »

  1. ina said

    alaaa…tk ajak kite pun..dekat dgn umh parents kite tau..Eheeheheh

  2. Karl said

    cuti-cuti msia ke konsepnya kay???

  3. Karl said

    or bercanda di pesisiran pantai

  4. azzhar9009 said

    hi Ina
    Parents kita ek? huhuh

  5. izzo said

    gambar sunrise?

  6. ina said

    kay…kite tu maksudnya aku la..ahahahah

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: