The Faboulous of Ziana Zain

1869f318f50f30d3169dd95f0b28e_4101

 

Hari ni Feb 26th, 2009..my off day .. biasa la melepak kat umah hari ni sebab dah beberapa hari asyik travel ajer..sampai tak ada masa utk diri sendiri relax2 sambil minum air kegemaran- nescafee 3 in 1.. Duk2 surfing ni ada pulak yg mintak update Zz column tu..walau malas.. terima la seadanya seperti berikut…

 

 

 

 

 

i27cvkmi9ruprxu55uzllw

y3sx2x7fbbcfxww8o7ssra

cover

jqwf1yegf1icswthjoetza

2 Comments »

  1. Karl said

    kelas…

    mmg mantap kay!!

    kreatif btoll

  2. azzhar9009 said

    apa nyer..tu semua ada kat internet..just pilig pic kak G yg sesuai jek… blm masa kay nak design sediri lagi heheh

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: