Archive for plu

Celcom GREAT SALE is back

Comments (1)

Experience Korean Pop Concert with the Beast, 4minute and G.Na at the

Leave a Comment

Great and useful

Want earn money online while you surfing internet, pls free click below button :


Leave a Comment

Migration Memo !!!

Dear my frens

Pls be informed effective March 15th, 2009 will migrate into new url:

www.azzhar9009.blogspot.com move

due to personal reason.. Pls noted !!!

Azzhar9009

Leave a Comment

Lepak2 – Street Fighter katanya….

 

Semalam off day?? apa lagi kalau tak travel..semestinya ke GSC, Pavillion lah katanya.. buat apa? menonton filem terbaru – Street Fighter: The Legend Of Chun-li… Ikutilah ulasan filem ini serba sedikit..

 

street_fighterMovie : Street Fighter: The Legend Of Chun-li
Venue : GSV, Pavillion KL
Date/Time: Feb 26th, 2009 @ 1450
Rating: 3stars/5starsdsc04771
Comment: Filem ni tidak seperti yang aku jangkakan sbb pernah menonton Street Fighter sebelum ini. Tidak banyak
aksi yang dipaparkan dan agak perlahan plot filem ini.. Aksi kaki berputar Chun li tidak banyak ditonjolkan..
pendek citer? nak tgk lagi? tidak jawapanku

Leave a Comment

My new Laptop-Asus/N10 Series

Tanggal Dec 26th, 2008 akhirnya complete la list down aku utk thn 2008 ni..bjaya jugakla aku beli laptop ni..seronoknya..dapat beli jugak ..lama jugakla aku survey nak beli yg mana…budget aku dlm rm2500 with high specs..akhirnya terbeli yang ni – Asus/N10 Series dengan specs yang aku suka semua ada; high speed/2G-Ram, audio-altec langsing, small size-10′, gaphic-nvidia GeForce dan sbg.harganya? RM2700..buat installment 12mths, bei kat Low Yatt..yg bestnya spes sama ngan Sony-Vaio…

Comments (2)

Phuket Trip- Nov 08 [volume 1]

Hi

Bertemu lagi bagi koleksi terbaru Phuket Trip- Nov 08 volume 1. berikut dapatkah anda bezakan yang mana wanita tulin dan palsu? Paparan berikut antara artis yang terlibat dalam pementasan malam diva di Simon Cabaret- Phuket yang ku tonton. Tiket masuk dalam RM80/sejam setengah show.

Comments (1)

Older Posts »