Posts Tagged button

Lepak2 – TCC of BB katanya….

Semalam, lepas balik keje teringat pulak apa plan hmate aku ni..katanya teringin nak tgk:  “The Curious Case of Benjamin Button- TCC of BB“, walaupun mmg tahu jalan ceritanya agak perlahan dan begitu panjang sekali.. 2 hours 46 minutes..fuhh

 dsc04772

curious_case_of_benjamin_button_ver3

Movie : The Curious Case of Benjamin Button
Venue : GSV, Pavillion KL
Date/Time: March 01st , 2009 @ 1925
Rating: 4stars/5stars  
Comment :  Seperti yg aku dgr, ulasan dan nominated dalam Grammy Awards, mmg sesuai sgt sbb memang vasst filem ini.. Memang patut ditonton..tapi aku rekomen tgk sorg2 kat wayang tu sbb plot citer dia agak perlahan dan panjang tapi padat..sbb kena tgk dgn penuh konsentrasi dan hayati jln citernya.. pendek kata mmg hebat .. org tanya nak tgk lagi? of coss la.. thanks for riri sbb ajak aku tgk..    

Comments (3)